Hugo Boss The Scent

9. marraskuuta 2016Talvista päivää kaikille! Täällä Helsingin päässä valkoista pumpulia sataa romanttisesti leijailen ja äsken ulkona käydessäni lunta riitti jopa puoleen sääreen asti. Pari kertaa meinasi pyrstö kohdata painovoiman mutta onneksi tasapaino otti kiinni lopulta.

Meillä oli tilaisuus päästä tuoksuttelemaan uutta Hugo Bossin The Scent-tuoksua Bloggers Inspiration Dayssa ja viisikymmentä ensimmäistä sai tämän uuden tuoksun myös matkaansa. Aluksi tämä uutukainen tuntui nenääni liian makealta, mutta aikani sitä nuuhkittuani se lopulta avautui. Hunajainen persikka, paahdettu kaakao ja raikas freesia kohtaavat miellyttävän kevyesti ja nyt olenkin suihkinut tuoksua joka päivä sen saatuani. Uskon, että tästä tulee varteenotettava kilpailija muiden suosikkituoksujeni rinnalle!
10 kommenttia:

 1. Aivan hurmaavia kuvia! <3

  Olisi niin ihana käyttää tuoksuja, mutta migreeni ei anna myöden. Ihastelen kuvin! :-)

  Talvipäivän iloa! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana tuoksu <3 On ostoslistalla, kun lähden Tallinnaan. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja niin oli tuoksukin :)

  VastaaPoista
 4. Jee, kohta meillä on sama tuoksu, sillä voitin tänään Saijiksen blogissa nämä tuoksut mulle ja jarille! Odotan että pääsen nuuhkimaan niitä! Olin jo vähällä ostaa oman pullon tätä tuoksua, mutta onneksi maltoin mieleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa!! Tosi hyvä tuuri ja mikä onni ettet ollut ostanut tätä tuoksua! Tuoksu on elegantti ja tyylikäs - kuten sinä! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!