Joka päivän aarteet

11. marraskuuta 2016

caseapp louis vuitton glitter bag rayban sunglasses

Puhelin, avaimet, maksukortit, kello, aurinkolasit. Jos jokin näistä puuttuu kotoa lähtessä, sen kyllä huomaa. Ja vaikka aurinkolasit eivät talven ensimmäisiin vakiovarusteisiin kuuluisikaan, jaksan kuitenkin vielä toivoa aurinkoisia päiviä.

Sittemmin iän karttuessa ja hartialihasten enemmän jumiutuessa en jaksa enää kantaa koko omaisuuttani mukanani vaan yritän pärjätä aina mahdollisimman vähällä. Samassa suhteessa myös laukkujeni koot ovat pienentyneet, koska kantamani tavaramäärää on aiempaan verrattuna vähentynyt huomattavasti. 


Aurinkolasit kulkevat mukana auringon yllättäessä.

Kello ranteessa muistuttaa ajankäytön järkeistämisestä ja ajassa pysymisessä.

Puhelin toimii yhteydenottovälineneenä mutta on samalla kalenteri, pankki, laskin, SOME-väylä, sääpalvelu, muistio, peili, kamera.. you name it.

Avaimet takaavat pääsyn lämpöiseen kotiin.

Maksuvälineitä ilman on vaikeaa maksaa kaupassa.

Minkälaisia vakiovarusteita teillä on päivittäin mukananne?


10 kommenttia:

 1. Hyvin samoilla vakiovarusteilla mennään 🤗 aurinkolasit nyt lumenkin tultua on aivan pop 🤗

  Ihana l a u k k u 💓

  Perjantain iloa 💓

  VastaaPoista
 2. Kukkaro ja puhelinpa ne taitaa olla :) Työlaukussa sitten onkin tiileskiven paino :D

  VastaaPoista
 3. Tiedätkös vaikka aluksi ajattelin ettei kauhean samalta näytä niin näyttää kuitenkin; usein minulla on mukana bussikortti, avaimet, lompakko sekä puhelin. Nenäliinapakettia yritän aina pitää mukana sekä huulirasvaa, mutta kumpikin tuntuu olevan katoava luonnonvara eli aina kadoksissa! :) Mukavaa viikonloppua Jenna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme siis laukun sisällön suhteen varsin samanlaisia. Nenäliinat voisin itsekin vielä sujauttaa laukkuuni, tämä aika vuodesta tekee ne taas tarpeelliseksi. :) Talvista viikkoa! <3

   Poista
 4. Musta tuntuu, että aina on mukana suunnilleen koko omaisuus eli joko työreppu, treenikassi taikka molemmat. Tai sitten vaan avaimet, lompakko ja puhelin taskussa esim. ruokakaupassa piipahtaessa. Huomaa, miten vähän on tällä hetkellä aikaa lähteä vaan vaikka kaupungille pyörimään, kahville tms, mihin tarttis vaan pikkulaukun messiin :)
  Ja vitsit, tykkään jotenkin tosi paljon tästä sun blogin ulkoasusta, ihanan raikas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Miffa! <3
   Kuulostaa kyllä tutulta. :) Ja kiitos, ihana palaute!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!