Ruusuja lukijoilleni

30. marraskuuta 2016


Haluan vilpittömästi kiittää teitä jokaista blogini lukijaa, jotka pysytte mukana tämän perhosen lennolla! Olen viime viikkojen aikana saanut ilahduttavia lukijapalautteita, jotka lämmittävät todella paljon sydäntäni. Myös postaustoiveita on esitetty ihan pyytämättä ja niitä onkin mukavaa päästä pian toteuttamaan!

Pidän loppuvuodesta viikon-parin blogitauon, mutta ennen sitä yritän postailla ahkeraan tahtiin. Luonnoksissa odottaa tällä hetkellä kuusikymmentä postausta, josta ainakin yhden neljäsosan koitan päästää vapaaksi. ;) Niitä kirjoitellessa tämä pari viikkoa meneekin mukavasti, haha!


Blogin ulkoasu on saanu taas freesausta vieläkin yksinkertaisempaan ja selkeämpään malliin. Edellisessä blogipohjassa oli pari häiritsevää tekijää, mutta tämä simppelimpi layoutti toimii nyt paremmin. Kyllä meidän silmät taas äkkiä tähän tottuu. 

Aurinkoista talvipäivää kaikille!

13 kommenttia:

 1. Sinulle itsellesi ruusut kera halauksen ❤❤

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle ihanasta blogista. Minä haluaisin blogilleni uuden ilmeen mutta en osaa tehdä haluamaani. Voisin jopa maksaa jotain jos joku voisi toteuttaa toiveeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuin myös! <3 Etsystä saa ostettua valmiita blogipohjia ja halutessaan sellaisen voi räätälöidä myös itse! Eikun valkkaamaan sopivaa. :)

   Poista
 3. Kiitos Sinulle tästä ihanasta blogista, josta on tullut viime aikoina ehdoton lemppari! Välillä on myös hyvä ottaa aikaa itselleen, etenkin tähän aikaan vuodesta se tulee varmasti paikalleen.

  Blogin ulkoasu ja nuo kuvat ovat kuin ammattilaisen ottamia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloitsen kovasti kauniista sanoistasi, joita olet useaan otteeseen jättänyt! Ihana kuulla, että blogini tuottaa sinulle iloa ja on hyvän mielen paikka. Jos sinulle tulee mieleen postausehdotuksia, niin mieluusti otan niitä vastaan ja parhaani mukaan toteutan!

   Ja olen tosi otettu viimeisestä virkkeestäsi, kiitos! <3

   Poista
 4. Oh my! Sulla on monta luonnosta sitten valmiina. Mulla on 20 bloggerissa ja ja ehkä se 60 paperilla ;)!! Hahah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli 80! Se on paljon! :D Siinä meneekin pari kuukautta mukavasti niitä postatessa! :D

   Poista
 5. Blogin ulkoasu on nyt ihan mielettömän hieno, ehkä jopa paras tähänastisista! Minkä niminen blogialusta sulla on tässä käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis arvaa! :D Tämä on se Monroe, jota pohdin edelliskerrallakin. Jotenkin kodin laiton myötä kaipasin simppelimpää ilmettä myös blogiin ja nyt tuntuu, että tämän pohjan kanssa silmä lepää. Yhtään ylimääräistä gadgetia tai muuta ei tässä Monroessa ole ,vaan ainoastaan kaikki tarpeellinen informaatio. Tosin yläsliderin kuvat tuntuvat nyt pixelimössöltä, joten täytyy opiskella kuvakokoja uudestaan. :)

   Poista
  2. Aijaa, siis tämä on just se toinen vaihtoehto jota yhdessä mietimme!? Wau! On tää kyllä minusta tosi hieno, kannatti vaihtaaa! Minäkin voisin ajatella vaihtavani tällaisen pohjan jossain vaiheessa, kun olen katsellut nykyisen "loppuun" :D

   Poista
 6. Kauniita kuvia <3 Blogisi on kaunis ulkoisesti ja mikä tärkeintä - myös sisältö on kaunista! Semmoista on ilo lukea kun kun molemmat kulkee käsi kädessä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa ihanasti kirjoitettu, voi kiitos! <3 Sydämeni täytti lämpö ja iloa kauniista sanoistasi!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!