Syksyn 2016 ja talven 2017 kehystrendejä Instrumentariumilta

10. marraskuuta 2016


Kuva: Sanni Riihimäki / Sannimaria Photography

Postaus tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa

Indiedaysin Bloggers Inspiration Dayssa oli mahdollisuus päästä testaamaan Instrumentariumin kauniita kehysuutuuksia ja ihailemaan syksyn trendejä. Näin kaupunki-ihmisenä pidin valtavasti kehysten raikkaudesta ja monimuotoisuudesta; ne olivat jaettu Euroopan muotiviikkojen kaupunkien mukaan Pariisi, Milano ja Lontoo. Kaikki kaupungit ovat näkemisen arvoisia, joten kiva kun tänne talviseen Helsinkiinkin saatiin muotivikkojen inspiroivaa tunnelmaa Instrun kautta!Vaikka rakastankin Lontoota kaupunkina ja kauniita siellä koettuja lämpimiä muistojani, omaa silmääni miellytti kuitenkin eniten kehykset Pariisin innoittamana. Nämä Jimmy Choon kissamaiset pokat näyttävine bling-bling sankoineen tuntuivat heti omimmilta ja niinpä kuvautin itseni ne päässäni. Mitäs sanotte, eikö olekin tarpeeksi kimallusta ja näyttävyyttä?

Instru on vienyt muotiviikoista inspiroitumisen vieläkin pidemmälle kuin ainoastaan kehyksiin. TrendWalk-sivulla voi nimittäin hypätä kulissien taakse katsomaan, millaista onkaan kävellä Milanon kaduilla tai miltä näyttää Lontoon katumuoti. Pariisittaria varmaan kiinnostaa miltä muotiviikot tuntuvat ja näyttävät muodin pääkaupungissa.TrendWalkin lisäksi Instru on koonnut näppärästi yhteen paikkaan syksyn 2016 ja talven 2017 kehystrendit. Innoittaisiko teitä muun muassa cat eye, sametti ja punainen tai kiilto ja kimallus? Ylläripyllärinä minua innostaa kiilto ja kimallus (some things never change) ja nämä Bvlgarin kauniit kehykset olisivat helppo yhdistää esimerkiksi ravintolaillalliselle mustan tyylikkään mekon kanssa tai rennommin farkkujen ja istuvan kauluspaidan kanssa.  

Kuva: Sanni Riihimäki / Sannimaria Photography
Kuvassa myös: Henriikka / From hecu with love ja Elisabete

Kiitos vielä mahdollisuudesta tehdä tämä miellyttävä yhteistyö Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa! Voin kokemuksesta kertoa, että palvelu Instrumentariumissa on aina siellä asioidessani ollut erinomaista ja siksi mieltäni lämmittikin tämä mahdollisuus. Kiitos!

6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia oot ottanut/susta otettuja!❤ noi lasit on kyllä tosi makeet ja kauniit:)
  Hyvää loppuviikkoa sinne!❤

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja kehyksiä! Täällä jahkaillaan uusien kehysten valinnan kanssa!

  VastaaPoista
 3. Raikkaat ja näyttävät pokat, sopis sulle ihan hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Jimmy Choolla on vaatteiden ja kenkien lisäksi myös kaunita pokia!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!